Најбогатите светски луѓе

Во своите 60-ти години со 84 милијарди долари, Бил Гејтс убедливо го зазема првото место на листата најбогати луѓе на светот.
Датум: 03 јан 2016

Шангај – градот на милионерите

Најбогати луѓе во овој град се бизнисмените, инвеститорите во недвижнини, како и професионалните инвеститори, стои во извештајот направен за милионерите од Шангај.