бељаџии | Кафе пауза

Безобразни кучиња прават бељи по дома… ама барем признаваат

Овие кучиња се навистина безобразни, но барем признаваат што направиле. Погледнете ги овие урнебесни фотографии.
Датум: 07 апр 2015
, Автор:

И кучињата понекогаш знаат да бидат безобразни

Погледнете дел од најголемите кучиња бељаџии во светот, кои и покрај нивната вина, ние сепак не можеме да престанеме да ги сакаме...