20 најдобри и најмоќни настани за жените во 2014

Еве за што сè феминистите можат да наздрават на крајот на оваа 2014.
Датум: 06 дек 2014
, Автор:

Познати и успешни Македонци низ светот #2

Џон Битов (Сениор) е роден 1928 година во Торонто, Канада. Тој е еден од најуспешните канадски бизнисмени, чија сопственост се синџирот на ресторани „Big Boy“ и „Roy Rogers“...
Датум: 19 окт 2010
, Автор: