бешика | Кафе пауза

Гинеколозите откриваат 3 причини зошто не смеете да седите во мокри костими за капење

Во услови коишто ја зголемуваат влажноста на кожата и на слузокожата, како што во овој случај е мокриот костим за капење, може да дојде до појава на инфекции во интимните делови, особено во надворешниот дел и на матката.

Имате проблем со бешиката? Елиминирајте го воспалението на природен начин

Освен што е важно да конзумирате голема количина течности (најмалку три литри на ден), постојат и препарати кои можете да ги направите во вашата домашна работилница кои поволно делуваат за елиминирање на воспалението.
Датум: 12 сеп 2014
, Автор:

Добро размислете: 5 грешки кои ви го уништуваат здравјето, а сигурно сте ги направиле во последните 60 минути!

Се чинат безопасни, но всушност многу негативно влијаат на вашето здравје.
Датум: 23 авг 2014
, Автор: