бестселери | Кафе пауза

Универзални животни лекции од најпродаваните книги на сите времиња

Во продолжение погледнете некои од најпродаваните книги на сите времиња, како и животните лекции што можеме да ги научиме од нив.

8 брилијантни книги кои се поинтересни и од гледањето телевизија

Постојат книги кои ќе ве привлечат уште од првата страна, а штом почнете да читате, невозможно е да ги оставите сè додека не завршите.
Датум: 08 мар 2016