7 корисни апликации кои не сте знаеле дека ви требаат

Има толку многу корисни апликации што се достапни и навистина е тешко да знаете што навистина ќе ви треба.

Бесплатни мобилни апликации кои ќе ви помогнат во учењето

Дури и на најдобрите студенти некогаш им е потребна дополнителна помош. Бидејќи се ближи испитната сесија, ви претставуваме неколку бесплатни апликации кои сигурно ќе ви помогнат во учењето.