Бесконечни базени за целосно опуштање

Бесконечните базени создаваат неверојатен визуелен ефект при кој кристалната вода се протега кон хоризонтот до бескрај. Можете целосно да се опуштите во овие базени кои се наоѓаат насекаде во светот, па дури и на Хималаите.
Датум: 18 јул 2012

Прекрасен бесконечен базен на две нивоа

Гостите можат да пливаат до краевите на базенот, од каде што им се укажува прилика да уживаат во погледот кон прекрасната дождовна шума...

Бесконечната соба

Преку својата извонредна архитектонска инсталација, францускиот уметник Serge Salat ги повикува посетителите на едно до сега невидено тридимензионално патување, низ бескрајни просторни слоеви.

Капење во бесконечни базени на рајски локации

Исплакнете си ги очите во бесконечните базени на Бали, Бора Бора, Мексико, Малдиви, Филипини...