Берово | Кафе пауза

Зимска пладневна прошетка покрај Беровско Езеро

Имавме прилика да прошетаме во текот на едно убаво сончево зимско попладне, па ќе се обидеме да ви пренесеме дел од она што го доживеавме. Земете длабоко (планински) воздух и подготвени сте за прошетка.
Датум: 06 јан 2013
, Автор: