беретка | Кафе пауза

10 модни додатоци што мора да ги имате за сезоната есен/зима 2016

Кралиците на уличниот изглед најдобро знаат колку свежина, елеганција, убавина и оригиналност може да внесат внимателно избраните додатоци во модната комбинација.