Девојка која била нарекувана „чудовиште“ можеби ќе стане следната Мис Универзум

Злобните соученици ја нарекувале „чудовиште“ поради нејзините влакнести, темно кафеави бенки и младежи кои ѝ го покриваат целото тело.

Бемките на десната рака укажуваат на опасност од меланом

Бемките најчесто се сметаат како знак на убавина и даваат еден посебен шарм кај жените и мажите.

Откријте што значи бенката што ја имате на вашето лице или тело

Позицијата на бенката открива многу за личноста, па така онаа на челото се поврзува со страв од авторитети, а доколку е на носот со љубовни проблеми.
Датум: 13 окт 2014
, Автор: