6 генијални алтернативни употреби на инстант кафето

Иако е потребно малку повеќе време отколку истурањето на кристализираното инстант кафе во вода, сепак повеќето од нас го преферираат богатиот вкус на вареното турско кафе.

Соочување со одбивање: 6 изненадувачки придобивки од ова искуство

Ако сте од оние кои се обидуваат да пробат речиси сè, сигурно сте се соочиле со одредено одбивање.

10 моќни причини зошто веднаш да се напиете шот текила

Алкохолот во принцип е штетен за човечкиот организам. Но, мали количини текила можат да направат чуда за организмот и дури да решат многу проблеми.

10 правила за пријателите со бенефиции

Ако ги следите овие 10 правила, вашиот летен флерт ќе е успешен, а вие нема да завршите на каучот, со чаша вино, чоколадо и пакетче шамичиња до вас.

7 причини зошто не смеете да го прескокнете одморот оваа година

Земањето одмор има безброј бенефиции како по вашето здравје така и по вашата продуктивност. Еве зошто не смеете да го прескокнете одморот оваа година.
Датум: 02 јул 2014
, Автор:

Пријателството со бенефиции – добро или лошо?

Дали одобрувате пријателство „зачинето“ со повеќе забава? Зошто и како оваа појава стана толку популарна?
Датум: 09 мар 2012
, Автор: