Коктел на денот: Замрзнато Мохито

Како се разладувате во летните горештини? Пиете ладна вода, јадете сладолед, или пак можеби правите овошни коктели? Доколку се одлучите за коктели, ви го препорачуваме замрзнатото Мохито.
Датум: 07 авг 2014
, Автор: