Како да направите варено јајце со белката внатре, а жолчката однадвор?

Еден готвач од Јапонија, Јама Чаан, ни открива како да подготвиме јајце со жолчката одозгора.

Неколку одлични примени на јајцата освен за јадење и готвење

Ова се само неколку начини на кои можете поинаку да ги употребите за секојдневни работи.

Зашеќерени бадеми со цимет

Префинета елеганција на овие вкусни јаткасти плодови...