Ексклузивно – Белешките на Лајла Грејс: Карма од Марија Јаневска

Лајла е млада девојка, полна со дух, елан и ентузијазам, дише со полни гради. Лајла е девојка како мене, тебе, твојата најдобра другарка, девојката која ја гледаш отспротива во автобусот, сосетката со која се поздравуваш секој ден во лифтот...
Датум: 12 дек 2014
, Автор:

Смешни или клише совети за пишување кои навистина функционираат

Без разлика колку или што пишувате, дали објавувате или си пишувате за себе, ова се неколку совети кои само звучат клише.
Датум: 17 окт 2014
, Автор:

Совети за оние кои мислат дека не знаат да пишуваат – еве како да ја совладате оваа техника

Секој има потенцијал за пишување само што некој одбира да не го развие.
Датум: 20 мај 2014
, Автор: