бележници | Кафе пауза

Креативни лепливи бележници

Обични или креативни, тие си ја вршат функцијата - не потсетуваат на секојдневните работи со кои не мора да се оптеретуваме да ги запомниме. Еве 12 креативни бележници кои би можеле да ви го направат секојдневието малку поинтересно.
Датум: 04 јан 2011
, Автор: