Белгија | Кафе пауза

Динан: Градот на саксофонот и пивото

Убавина, романтика, музика и пиво - добредојдовте во Динан.

Кафич во Белгија со семафор за гостите

Во кафичот Café De Smoutpot во во Белгија, вработените дошле до одлична идеја како да ги известуваат гостите кога можат да влезат внатре.

Белгиски туристички пралини: Брисел, Бриж и Гент

Кога станува збор за Белгија, многу луѓе најпрво помислуваат на најдобрите пралини и чоколада, но постојат и три градови кои вреди да ги посетите уште оваа есен.
Филм: Два дена, една ноќ (Deux jours, une nuit)
off

Филм: Два дена, една ноќ (Deux jours, une nuit)

Емоционална приказна, убедлива глума и капитализам...