Како да му покажете безусловна љубов на партнерот?

Безусловната љубов ја поттикнува идејата дека треба да ги разбереме, прифатиме и да се поврземе со другите луѓе без да се обидеме да ги смениме.

Заслужуваме некој за кој ќе бидеме целиот свет и ништо помалку

За жал и без разлика дали ни се допаѓа тоа или не, љубовта сама по себе не е доволна. Па кога би можеле да изберете, изберете го оној на кој ќе му бидете сѐ.