безусловна | Кафе пауза

Не се сите луѓе способни за безусловна љубов и тоа е сосема во ред

Ако постојано се обидувате да бидете совршени или да дарувате безусловна љубов, тоа нема да ви остави простор да бидете љубопитни.

Инспиративни цитати што ќе ве поттикнат да љубите безусловно

Несебичната љубов и радикалното прифаќање подразбира љубов каква што вашиот партнер посакува, а не каква што вие посакувате за себе.

Најубавите цитати за најважната жена во нашиот живот – нашата мајка

Не постои поголема жртва на светот од онаа што нашата мајка ја прави за нас.

6 цитати за безусловната љубов кои целосно ќе ви го променат животот

Моќни мисли за безусловната љубов кои без сомнение можат да ви го променат вашето гледиште кон животот.