безредие | Кафе пауза

7 изненадувачки увиди во генијалноста

„Талентот удира цел во која никој друг не може да удри. Генијалноста удира во цел која никој друг не може да ја види.“

Филм: Безредие (Lawless)

Кога законот е корумпиран, одметниците стануваат херои