Тотално безопасно оружје

Оружје кое веднаш ќе ве „разоружи“, особено ако сте љубители на современата уметност. Пушки, гранати и куршуми од делови на растенија.
Датум: 20 мај 2013
, Автор:

Десет страшни, но безопасни здравствени симптоми

Ако ги пребарувате на Интернет причините за секој грч или модринка што ќе ги добиете, постои голема можност да се убедите дека имате сериозни здравствени проблеми.
Датум: 11 дек 2012