безопасна | Кафе пауза

УСБ стикче кое не се губи

Одите на важен состанок и се плашите да не ги загубите вашите податоци? Еве едно прекрасно УСБ стикче кое ќе ви заврши работа.
Датум: 13 мај 2012
, Автор: