безопасна игла | Кафе пауза

Направете сами: Уникатен ѓердан од бисери и безопасни игли

Сè што ви е потребно за оваа изработка се еден бисерен ѓердан и мали златни безопасни игли.

Уметност од оксидирани банани

Артистката позната под псевдонимот „Honey“, инаку основач на веб-сајтот Sweet-Station, открила многу интересен начин како да создаде уметност со помош на банани.