беззаконие | Кафе пауза

Нешто што мора да го погледнете: Хорор филм во кој сите закони престануваат да постојат за 12 часа

Што ако одеднаш се појави беззаконие, во кое се толерираат и најсуровите злосторства, како што е убиството?