Туширајте се гласно

Доколку обожавате да се туширате слушајќи музика и пеејќи тогаш овој изум е вистинското нешто за вас.

Живот на далечинско управување

Замислете, седнувате пред телевизорот, го земате далечинското во рака и пуштате телевизија, ја намалувате светлината на ламбите и ја заклучувате вратата без да направите ниту чекор. Сето тоа со вашето магично далечинско...
Датум: 07 мар 2012
, Автор:

Фотоапарат со безжични леќи

WVIL е фотоапарат кој користи леќи што се одвојуваат од телото и притоа можат безжично да се контролираат преку екранот осетлив на допир.
Датум: 28 апр 2011
, Автор: