безделничење | Кафе пауза

Учи за да не работиш

Поправете ме ако грешам, на 60 години ич нема да ви биде гајле која ви била профилната слика, каде сте се тагнале и што другите мислат за вас. Ќе се навраќате на спомени кои ви го обележале животот.
Датум: 01 дек 2013
, Автор: