бездедност | Кафе пауза

Поезија: Безбедност

Кога соновите се одамна почнати, кога низ прозорецот ѕирка испрекината светлина од уличната сијалица, кога дождот непрестајно удира во лимениот олук...
Датум: 13 мар 2013
, Автор: