9 работи за кои зрелите жени не треба никогаш да се грижат

Едно од најдобрите нешта што ќе ги сфатите додека стареете како жена е дека воопшто не ви е грижа што другите мислат за вас.

7 нешта што не ви дозволуваат да бидете безгрижни во вашите 20-ти

Многу е полесно да се каже да бидете безгрижни во 20-тите отколку да го направите тоа...

3 типови луѓе кои не се грижат за ништо и како да станете дел од нив

Сигурно познавате човек кој навистина не се грижи за ништо додека вие се нервирате за секоја најмала ситница.

15 нешта кои ќе ги разберат само децата родени во деведесеттите години (од 19-от век)

Безгрижноста на тие убави времиња кога по цели денови можевте да трчате по ширните ливади и да дишете чист воздух од изгрејсонце до зајдисонце.
Датум: 16 мар 2016

Фотограф од Јамајка прави неверојатни фотографии во кои може да се забележи невиноста на детството

Децата живеат живот кој вреди и токму тоа треба да се стремиме сите ние да го правиме: да живееме, да љубиме и да се смееме.

Ви недостига ли летото?

Ако ви недостига летото, погледнете го ова видео и фотографиите и земете си мала пауза од зимата.

Животот е бајка

Фотографиите на Ал Магнус делуваат како да раскажуваат некој сон, некоја бајка и ја прикажуваат убавината на животот од перспективата на детската безгрижност.
Датум: 08 мар 2011
, Автор: