безвремена | Кафе пауза

Ова е фризурата за сите временски прилики и неприлики

Без разлика дали сте тргнале во продавница, на работен состанок, на факултет или на забава – оваа фризура е полн погодок!

Лекции за безвремена убавина

Дали би сакале да имате совршена холивудска шминка? Следете ги следниве инструкции и лесно ќе ги совладате лекциите за безвремена убавина.
Датум: 06 окт 2012