10-те најпознати женски бегства од затвор

Нивните методи и мотивации се различни, како и причината поради која се нашле зад решетки. Погледнете ги најпознатите жени кои успеале да избегаат од затвор.

Патека за бегство: Едноставна психолошка техника за ослободување од стресот

Кога сме изложени на стресни ситуации ни опаѓа продуктивноста, нè мачат несоници, дишеме забрзано и плитко и се чувствуваме непријатно во сопствената кожа.

Залив на слободата: Самоодржлив остров целосно изграден од страна на еден брачен пар

Овој остров кој плута е најдоброто место за живеење на планетата доколку сакате да избегате од цивилизацијата.

5 мантри кои ќе ви помогнат да станете личноста која сакате да бидете

Факт е дека никогаш нема да бидеме навистина среќни доколку не го дадеме максимумот од себе во што и да е она на што го посветуваме нашето внимание...

Избегајте во Париз преку 10 филма

Љубители сте на Париз, сте немале можност досега да го посетите, или пак токму сега се подготвувате за посета на градот на светлината? Овие 10 филмови ви ги препорачуваме за да се запознаете, припремите и да ги освежите сеќавањата.
Датум: 03 јан 2015

Неверојатни пејзажи за кратко бегство од реалноста

Се чувствувате ли понекогаш како да ви е очајно потребно бегство надвор од градот, далеку од сè?

Мажи во црно 3 (Men in black 3)

Агентот Џеј мора да се врати во далечните 60-ти за да го спречи убиството на својот партнер Кеј...

Игра на неделата: Бегство од затвор

Оваа игра е инспирирана од истоимената серија која постигна огромен успех на ТВ екраните. Едноставна и лесна за играње, ќе ви го исполни времето и ќе ве зарази.

Приказна за играчките 3 (Toy story 3)

Возбудлива, комична авантура за единството и пријателството... Филмот заслужено ги доби и Oскарите за најдобар анимиран филм и за најдобра оригинална песна за оваа година, а неговата заработка и пофалните зборови од критичарите...