бегонија | Кафе пауза

Вистински хит: Точкеста бегонија што ќе ве освои на прв поглед

Точките никогаш не излегуваат од мода, а на ова растение, белите точки му даваат дополнителен шарм бидејќи се со различна големина.

Џиновски килим од цвеќиња

Неверојатен килим од скоро милион цвеќиња составен за само неколку часа...
Датум: 14 апр 2012
, Автор: