Сте спиеле заедно и потоа тој исчезнал: Зошто мажите бегаат после првиот сексуален однос?

Што се случува кај мажите што поттикнува олку неочекувано спротивставено однесување?

Ова се типови мажи од кои треба да бегате

Некој од нив може да ве освои на прв поглед, но кога малку подобро ќе го запознаете, сфаќате дека не е таков како што го замислувавте. За да не губите време со него, пробајте да откриете што навистина се крие под неговата маска.

Откачена свадбена фотографија која вечно ќе се памти

Доколку некој планира да прави свадба наскоро, треба да го погледне овој многу смешен концепт на фотографот Квин Милер. :)

Филм: Нагази и бегај (Hit and Run)

Бркотници со автомобили, малку романтика и многу забава...