Батхед | Кафе пауза

Како би изгледале Бивис и Батхед во реалниот живот?

Сте се запрашале ли некогаш како цртаните ликови Бивис и Батхет би изгледале во реалниот живот? Можност да дознаете ви нуди професионалниот филмски шминкер, Кевин Киркпатрик.
Датум: 27 јан 2012
, Автор: