Совршени новогодишни колачиња

Неодоливи колачиња кои се неизбежен дел од новогодишната забава...

Факти за фантастичниот Чарли Чаплин

Замислете, се има пријавено на натпревар за човек кој најмногу личи на него и освоил трето место. :)
Датум: 09 авг 2012
, Автор: