Барни Стинсон | Кафе пауза

Легендарни факти за серијата „Како ја запознав мајка ви“

Сѐ уште е неизвесно дали по крајот на осмата сезона, ќе продолжи да се снима или пак конечно ќе дознаеме која е мајката на децата на Тед.

7 начини на кој Њујорк е поразличен од ТВ сериите

Од „Пријатели“, до „Озборувачка“ и сè помеѓу нив, постојат илјадници ТВ серии кои се обидуваат да го доловат животот во Њујорк Сити. Но, колку е реална оваа слика за градот?

Блогот на Барни: Стинсоновиот календар

Само за момците: Водич низ најдобрите денови во годината за запознавање девојки...

Интересни факти за „Како ја запознав мајка ви“

Пред да започне снимањето на „Како ја запознав мајка ви“, Ниел Патрик Херис (Барни) и Џош Реднер (Тед) веќе имале глумено заедно во филмот „Писмото од Париз“ (The Paris Letter), и тоа како љубовници.