10 работи што партнерот не смее да ги бара од вас – или е време да раскинете

На сите им се случило да се наоѓаат во ситуација кога сфаќаат дека врската не води никаде или дека се движи во лоша насока. Но, треба да знаете како да го препознаете тој момент.

Работи што вашиот партнер никогаш не смее да ги побара од вас

Иако врската подразбира партнерство, тимска работа и правење постојани компромиси, тоа не значи дека треба да го изгубите личниот идентитет за да ја зачувате љубовта.

„Морате да се здебелите“: 10 бизарни барања на една невеста до нејзините идни деверици

Сите невести имаат одредени барања до своите деверици, но оваа малку претерала.

Имате апсолутно право да ги поставите овие 15 барања во вашата љубовна врска

Не се согласувајте на просечно, бидејќи драги наши, ви не сте зли, ниту грозни жени ако...

12 едноставни нешта кои секоја дама ги бара од својот партнер

Поддршка во секој момент. Без разлика за што станува збор.

Најлудите работи кои момци ги побарале од своите девојки

Иако и жените можат да имаат „луди“ идеи, овие девојки се отвориле на темата и јавно откриле какви сè барања добиле од своите партнери и што направиле во врска со нив.
Датум: 19 мај 2015
, Автор:

10 нешта кои силните жени никогаш не ги бараат од мажите

Постојат неколку нешта кои ниту една силна, независна и храбра жена не би требало да ги побара од својот партнер.

Што сакаат машките?

Едно истражување покажало дека машките често не го признаваат она што навистина го посакуваат, па затоа истражувачите побарале второ мислење од нивата понежна страна.
Датум: 30 сеп 2010
, Автор: