банка | Кафе пауза

Луди места на кои луѓето кријат пари

Верувале или не, има такви што и денес го прават овој чекор и отвораат креативни домашни банки. Овде се наведени некои од најлудите места одбрани токму за оваа задача.

Одличен флеш-моб на „Ода на радоста“

За прославување на своето 130 годишно постоење, шпанската банкарска групација „Banco Sabal“ направиле фантастична кампања наречена „Som Sabal“ или во превод „Ние сме Сабадел“.

Најтешките кражби на овој век во светот

Иако според многумина најважно е да имате човек од внатре за да ви помогне, други велат дека генијалноста е клучот за успех при вакви незаконски дејствија.