банани.сланина | Кафе пауза

Храна за побрзо совладување на утринскиот мамурлак

Не се работи за никакви магични состојки, туку станува збор за секојдневни вкусни продукти кои брзо ќе ви помогнат да се ослободите од мамурлакот.
Датум: 28 апр 2012
, Автор: