Направете сами природен и здрав балсам за усни што ќе ја одржува нивната мекост

Сувите и испукани усти се чест проблем кај многумина, особено во периодите кога има промена на сезоната.

Направете си сами сјај за испукани усни и блеснете за време на божиќните празници

Овој сјај е совршеното решение доколку имате проблем со испукани усни.

6 начини да ги излечите испуканите усни

Испуканите усни се еден од најлесно решливите проблеми кои се поврзани со убавината и негата на телото.

7 совети за меки и мазни усни кои ќе ви помогнат за време на ниските температури

Неколку едноставни начини на кои можете да ги заштитите усните од студеното време...

10 сјајни начини за употреба на балсамот за усни

Можеби не е најгламурозниот козметички производ, но е најупотребуваниот, особено во овие ветровити денови кога на усните им е потребна дополнителна заштита. Но балсамот можете да го користете и за многу други работи.