Балкан стенд ап 4 – карти на врата нема да има

Одамна беше јасно дека настанот ќе биде распродаден, така што останува и оваа година да присуствуваат само тие што карти ќе си обезбедат однапред.
Датум: 19 дек 2013
, Автор:

Бубо Каров – Сковин Балкан стенд ап 4 ќе биде врвно шоу!

Домаќинот на Сковин Балкан Стенд Ап 4, Жарко Димитриоски, Бубо Каров и Марјан Ѓорѓиевски беа присутни на пресот со кој се означи почетокот на продажбата на карти за еден од најочекуваните настани оваа година, четвртиот по ред Балкан Стенд Ап фестивал.
Датум: 06 дек 2013
, Автор:

Фантастично изненадување на Сковин Балкан стенд ап 4!

И официјално, петок 20.12.2013 е денот кога на Македонија ѝ доаѓа моментот да се насмее за сите други 364 денови. Балкан Стенд Ап го најавија нивниот четврти по ред фестивал и богами имаме на што да се радуваме!
Датум: 03 дек 2013
, Автор: