Фоилјаж – Нов хит пролетен тренд за коса која изгледа како природно осветлена од сонце

Пролетта пристигна, па сега на многу девојки на врвот на листата со приоритети, кога станува збор за убавината, им е освежувањето на фризурата.
Датум: 16 апр 2015
, Автор: