балет | Кафе пауза

Талентирана мачка балерина танцува како никој да не ја гледа

Дали некогаш сте се запрашале што прави вашата мачка кога не сте дома?

Прекрасни и елегантни балерини настапуваат на улиците…

о секоја фотографија, Шитаги успева да ги сними не само танцовите способности на балерините, туку и нивните емоции, душата и страста за исклучителната уметност на балетот.

7 нешта кои можат да направат да бидете посреќни

Истражувачите низ годините откривале многу фактори кои влијаат на среќата, започнувајќи од гените па сè до карактерот и животните одлуки...

Црниот лебед (Black Swan)

Надреален психолошки трилер за патолошката борба сам со себе и со останатите за професионален успех, за подготвеноста да се направи сé за целта...