Неверојатни работи за кои не сте знаеле дека Гугл може да ги направи за вас

Со овие интересни Гугл трикови ќе станете вистински мајстори на интернет.
Датум: 04 авг 2014
, Автор:

40 мали женски вистини кои ќе ви го направат животот полесен

Капутот кој обожававте да го носите на факултет, најверојатно ќе се врати во мода за 10 години, така што можеби треба да го сочувате.

Работи кои не смееме да ги занемаруваме на првиот состанок

Додека ви симнува ѕвезди и вие летате во облаци, лесно може да занемарите многу важни нешта во неговото однесување.
Датум: 25 сеп 2013
, Автор:

Колку се остава бакшиш во земјите ширум светот?

Во македонските кафулиња, ресторани и дискотеки бакшишот не е вкалкулиран во фискалната сметка. Погледнете каква култура постои во земјите ширум светот за оваа работа.