Македонскиот „Бакал“ е гастро ботаничко богатство!

Место кое обединува фантазија, гостопримство и оригинални јадења, т.н. угостителско свето тројство!
Датум: 07 ное 2016
, Автор:

„Животот е комбинација од магија и добра храна.“ А тоа го има во ресторанот Бакал.

Сакате да избегате од напорното секојдневие? Само на 15 минути од Скопје во тетовското село Брвеница е сместен ресторанот Бакал.
Датум: 21 апр 2016
, Автор: