Проблематично детство, болно раскинување: Ослободете се од непотребниот емотивен багаж!

Време е да ги оставите лошите искуства, трауми и неправди зад себе и да зачекорите кон среќниот и исполнет живот!

Непотребен багаж: Поучна приказна која може да ви го промени животот

Инспиративна приказна за непотребниот багаж која има моќ да го промени целосно вашиот живот.

Тајните на „бекпекерите“: топ совети за евтино патување низ светот

„Бекпекингот“ е симбол за авантурата и независноста, а покрај тоа е и еден од најевтините начини да се пропатува светот.
Датум: 13 мар 2012
, Автор:

Продавница за загубен багаж

Дали некогаш сте се запрашале што се случува со загубените авионски багажи кои никогаш не се побарани од нивните сопственици? Епа во САД тие завршуваат во продавницата за загубен багаж во Скотсборо, Албама.
Датум: 03 јан 2011
, Автор:

Совети за прв успешен состанок

Без оглед како ќе помине првиот состанок, најдобро е и двајцата да заклучите дека сепак и тоа е некое добро и вредно искуство. Еве некои мали совети кои ви посочат што треба, а што не треба да правите на првиот состанок.