6 креативни начини да направите јајце на око

Применете некој од овие кул начини да си приготвите уникатно јајце на око во облик на круг, цвеќе или срце, кои не само што изгледаат интересно, туку имаат и одличен вкус. Бонус: вашите гости ќе бидат воодушевени! :)

Ролнички од краставица полнети со фета

Прекрасно предјадење со кое ќе ги изненадите вашите гости...