А1 Македонија | Кафе пауза

А1 Green call: Природата повикува, време е за рециклирање стари мобилни телефони и електронски уреди

A1 Green Call им овозможува на сите заинтересирани да ги рециклираат своите уреди без оглед на моделот, годината на производство и неговата состојба.
Датум: 07 окт 2021
, Автор:

Продолжуваат новогодишните изненадувања од А1 Македонија

Подарок за сите А1 корисници секој ден до 30 декември преку апликацијата „Мојот А1“: 21 x iPhone 12 64GB; 21 x Lenovo таблет М10; 21 x Смарт бенд; Интернет пакет; ТВ пакет...
Датум: 02 дек 2020
, Автор:

7 врвни филмски наслови на репертоарот на А1 Drive-in киното

Со најавата за отворање на A1 Drive-in киното на 29 септември со повеќекратниот оскаровец „Паразит“ (Parasite, 2019), A1 Македонија го објави и целосниот репертоар на настанот.
Датум: 25 сеп 2020
, Автор:

А1 Македонија со уникатен настан за љубителите на филмот: A1 Drive-in кино од 29 септември до 5 октомври

А1 Drive-in кино со богата филмска понуда што на сите посетители ќе им овозможи оригинално доживување!
Датум: 24 сеп 2020
, Автор:

А1 Македонија го усоврши „Славчо” – четбот базиран на вештачка интелегенција

„Славчо” сега има уште повеќе функционалности, а дизајниран да понуди помош и поддршка за сите прашања на корисниците поврзани со услугите на А1.
Датум: 10 сеп 2020
, Автор:

А1 Македонија продолжува со подароци за своите корисници

Бенефити од користење на услугата Е-сметка и можност за подарок електричен велосипед...
Датум: 05 авг 2020
, Автор:

А1 Македонија продолжува со подароци за своите корисници: Новите активации на Е-сметка – можност за освојување електричен велосипед

По циклусот извлекувања за пакет смарфони, од сега со активирање на електронска сметка корисниците на А1 автоматски стануваат учесници во извлекувањата за електричен велосипед.
Датум: 13 јул 2020
, Автор:

Промотивна понуда од А1 Македонија: А1 MyKi, детскиот смарт часовник, со намалена месечна претплата и детски тротинет

А1 Македонија од денес понуди нова промотивна месечна претплата од 199 денари за тарифата за детскиот смарт часовник MyKi. Сите корисници кои ќе направат активации во следниот период ќе добијат и детски тротинет.
Датум: 17 јун 2020
, Автор:

А1 Македонија со нов ексклузивен смартфон на пазарот

А1 Мaкедонија го лансираше новиот А1 смартфон на пазарот – А1 Alpha 20. Овој уред е трета генерација на А1 смартфони, на кој му претходеа Smart N9 и A1 Alpha.
Датум: 19 мај 2020
, Автор:

А1 Македонија ја претставува првата виртуелна продавница

А1 Македонија оди чекор понатаму во обезбедувањето уникатно дигитално искуство во купувањето на телекомуникациски услуги и на јавноста ѝ ја претставува првата и единствена виртуелна продавница на пазарот.
Датум: 04 мај 2020
, Автор:

Бидете секогаш онлајн – нова понуда од 20 GB за постпејд корисниците на А1 Македонија

Со активација на месечниот интернет пакет Net 20GB, корисниците добиваат 20GB интернет за само 299 денари.
Датум: 22 апр 2020
, Автор:

Промоција од А1 Македонија – 50% попуст на дополнителни ТВ пакети

Од денеска, А1 Македонија овозможува попуст од 50% на месечната претплата за активација на одредени дополнителни ТВ пакети.
Датум: 15 апр 2020
, Автор:
12