Ајронмен | Кафе пауза

Првиот човек со Даунов синдром кој ја заврши трката во триатлонот Ајронмен

Тој пливал четири километри, возел велосипед на 180 километри и истрчал маратон во должина од 42 километри.

Жестоки коктели инспирирани од ликовите во „Одмаздници“

Можеби нема да добиете супермоќи, но сигурно ќе уживате во нивниот остар вкус. :)
Датум: 28 сеп 2012
, Автор:

Децата како суперхерои

Артистот Анди Ферхрст е авторот на овие интересни слики. Тој со нив сакал да го прикаже моментот кој го искусува секое мало детенце, играјќи си суперхерој.