ацтеки | Кафе пауза

Како да го вметнете ултрапопуларниот ацтеки стил во вашиот изглед?

Ацтеки стилот е вртоглаво популарен оваа сезона, па не заборавајте во вашиот плакар да вметнете макар едно парче со ваков дезен.
Датум: 16 мај 2014
, Автор: