Ахилова пета | Кафе пауза

Жена ли е или вештица?

Интересна машинерија сме ние жените во секој случај. Драги мои, качувајте се на метлите и напред во нова авантура!
Датум: 03 ное 2013
, Автор:

Ахиловата пета на хороскопските знаци

Секој астролошки знак има одреден дел од телото кој му е особено чувствителен и кој треба да биде третиран со поголема нега и грижа. Прочитајте што велат ѕвездите, за тоа кој дел од вашето тело заслужува посебно внимание.
Датум: 28 авг 2011
, Автор: