аура | Кафе пауза

Како да ги препознаете луѓето со црна аура: Најтоксичните луѓе на Земјата!

Секоја аура може да биде затемнета од некоја сенка и може да ја промени нијансата од посветла во потемна.

Како да ја зајакнете вашата аура и да се заштитите од негативната енергија?

Аурата е центарот на целата енергија што ја нарекуваме наша и постојат многу работи што можат да ѝ наштетат или да ја ослабат.

Како да ги исчистите вашите чакри и аура?

Во текот на денот секој од нас собира и задржува многу енергетски отпад.

Каква боја ви е аурата според вашиот хороскопски знак?

Бојата на вашата аура кажува многу за личноста којашто сте.

Што значи бојата на вашата аура?

Сите живи суштества на кои им е потребен кислород имаат аура. Тие генерираат магнетна енергија која може да биде почувствувана, па дури и видена околу физичкото тело.

Научете како да ја гледате вашата аура и како редовно да ја чистите

Чистењето на аурата е неопходно за спиритуалната хигиена.

Тестирајте се: Дознајте која боја е вашата аура!

Тестот се состои од 98 кратки искази. Не се обидувајте го откриете нивното скриено значење.
Датум: 29 јун 2014
, Автор: